Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending vanaf 35,-
  kleding, accessoires & onderdelen

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-2490074
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

BUSINESS TO BUSINESS

Van Kortenhof is niet alleen gericht op consumenten, ook business-to-business is een specialiteit van de Van Kortenhof Groep. Wilt u bijvoorbeeld zakelijk een aantal fietsen aanschaffen, of wilt u een fietsplan starten voor uw medewerkers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Van Kortenhof is leverancier van nagenoeg alle topmerken van Nederland en u vindt bij ons dan ook een diversiteit aan fietsen. Van gemakkelijke E-bike, tot snelle racefiets of van handige vouwfiets tot beresterke terreinfiets: Van Kortenhof heeft het allemaal.

Speciaal voor in kassen of bedrijfsterreinen
Zoekt u degelijke fietsen voor in de kassen of op het bedrijfsterrein of toch liever lichte fietsen waarmee snel clienten bezocht kunnen worden? 
Wij zoeken graag met u mee naar de juiste fietsoplossing voor uw bedrijf. Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijke touch aan uw fietsenpark te geven. Denk bijvoorbeeld aan uw logo op het frame, of fietsen in uw bedrijfskleur. (bijna) alles is mogelijk en uiteraard denken wij graag met u mee. 

Fietsenplan op maat
Uiteraard is het ook mogelijk om een speciaal op maat gemaakt bedrijfsfietsenplan aan uw medewerkers aan te bieden. Wij komen bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en werken daarna uw ideeen uit in een proffesioneel fietsplan voor uw gehele organisatie. Of het nu gaat om 5 of 1000 medewerkers, niets is ons te gek en wij doen u graag een passend aanbod, geheel gericht op uw onderneming!

Vele grote organisaties, zorginstellingen, bedrijven en overheidsinstanties gingen u voor, waardoor Van Kortenhof een jarenlange ervaring heeft opgebouwd zodat u zeker bent van vakkundig en proffesioneel advies op maat!

We komen graag bij u langs
Heeft u interesse in een speciaal op maat gemaakt fietsplan voor uw bedrijf of zoekt u diverse fietsen voor op uw bedrijfsterrein? Aarzel dan niet en neem contact op met Miranda of Nicole van Kortenhof via telefoonnummer 010-5911440. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee.