Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending vanaf 35,-
  kleding, accessoires & onderdelen

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-2490074
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

CYKELL FIETSDRAGERSGEBRUIKSGEMAK, VEILIGHEID EN SOLIDITEIT SAMENGEBRACHT IN 1 UNIEK DESIGN!

Met de Cykell fietsendrager loopt alles op rolletjes: de fietsendrager bevestigen op de trekhaak doe je met 1 click. Dankzij de ergonomische oprijgoot staan de fietsen er in no time op en met de bevestigingsriemen en -armen kan de fietsendrager zelfs moeiteloos 2G-krachten te baas. De Cykell fietsendrager combineert het beste van alle bestaande systemen en nog heel veel meer.

Wie ooit al eens een fietsendrager installeerde op zijn auto, weet dat dit soms een heel gedoe is: verre van eenvoudig, tijdrovend en ook nog eens belastend voor de armspieren en onderrug. Om nog maar te zwijgen van de twijfels die rijzen als je onderweg bent: "staan de fietsen er allemaal op?" "zijn ze niet verschoven?" Het merk Cykell bestudeerde alle bestaande modellen op de markt, nam het beste van elk en integreerde dat in ťťn uniek design. Het resultaat is een uiterst eenvoudig, sterk en veilig systeem: de Cykell Just Click!

Eenvoudig is het minste wat je van het nieuwe systeem kan zeggen: de fietsendrager kan je immers heel eenvoudig open- en dichtvouwen, waardoor het heel compact en gemakkelijk op te bergen is. Bovendien staan er onderaan het frame ook wieltjes, waardoor je met het dichtgevouwen systeem tot vlak aan je auto kan rijden. Niet alleen handig, maar ook ergonomisch verantwoord. De installatie zelf is werkelijk kinderspel: je plaatst de drager immers verticaal met 1 click op de trekhaak en vouwt hem dan open.

Dankzij de oprijgoot, die je ook gemakkelijk kan bevestigen aan de fietsendrager zodat die altijd bij de hand is, kan je de fietsen zonder al te veel spierkracht op de fietsendrager rijden. De afstand tussen de fietsgoten is bovendien ruim berekend, waardoor je het probleem van in elkaar hakende fietsen meteen omzeilt. En als alle fietsen vastgemaakt worden, kan je door een eenvoudige trap op een pedaal de drager doen kantelen, zodat ook de kofferruimte weer bereikbaar wordt.


Vooruitziend en veilig
Cykell heeft werkelijk niets aan het toeval overgelaten en heeft tijdens het ontwerpen alles in rekening gebracht: zo is de fietsendrager ook voldoende stevig voor de soms zwaardere elektrische fietsen, is de verlichting uitschuifbaar in functie van de grootte van de auto en ook de fietsgoten kunnen aangepast worden naar de lengte van de fiets.

Er is een drager beschikbaar voor 2 of voor 3 fietsen, maar elk van de modellen is nog uitbreidbaar voor 1 extra fiets!

Het hele systeem is ook uitermate veilig. Wanneer je de fietsendrager met 1 click op de trekhaak plaatst, bevestigd de groene markering dat de installatie goed verlopen is.

De fietsen zelf bevestig je met opspanbare riemen aan de fietsgoten en de armen - die afneembaar zijn en even eenvoudig weer te monteren - houden elk van de fietsen in een muurvaste wurggreep. Uiteraard kan ook een anti-diefstalsysteem niet ontbreken. Alles kan veilig op slot, van de volledige fietsendrager tot elke fiets afzonderlijk!

Nieuwsgierig geworden, kom langs in de vestigingen Maassluis of Vlaardingen Holy en overtuig uzelf! 

Direct bestellen? Klik hier!