Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending
  van kleding & onderdelen 

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-5911440
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

29-08-2018

VAN KORTENHOF TRAKTEERT OP EEN AVONDJE UIT!

Wij geven 50 x 2 kaarten weg voor een top avond uit op zaterdagavond 22 september a.s. in de Stadsgehoorzaal. Geniet van optredens van het Rotterdamse Trio The Amazing Stroopwafels, DJ's, een swingend concert van Steffen Morrison en een intiem concert van zangeres Maan! En voorafgaand en na afloop van de show barst het feest los en kunnen de voetjes van de vloer.

Ook kans maken? Vanaf 30 augustus krijg je bij elke aankoop of fietsreparatie in 1 van de winkels een kanskaart. Vul deze in en wie weet ben jij 1 van de winnaars. Elke week maken we winnaars bekend en je kan zo vaak meedoen als je wilt!

12-06-2018

600 kids een fiets!

Daar stond ie ineens in de kamer: een fiets! Kun jij het je nog herinneren? Voor een kind is een nieuwe fiets hét cadeau. Helaas zijn er veel kinderen die nooit een fiets voor hun verjaardag krijgen. Om 600 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen een nieuwe fiets te kunnen geven, hebben Stichting Leergeld, fietsenwinkel Van Kortenhof (vestigingen in Maassluis en Vlaardingen) en fietsfabrikant Alpina de handen ineen geslagen. Op woensdagavond 13 juni ontvingen de eerste kinderen een prachtige fiets!

 

‘Elk kind doet mee’ is het motto van Stichting Leergeld. Zij bieden kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen de ondersteunende middelen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. “En dat is precies waar het bij dit project om draait”, legt Nicole van Kortenhof uit, samen met haar zus Miranda mede-initiators van het project en eigenaren van de Van Kortenhof-fietsenwinkels. “Zonder fiets kun je als kind in Nederland niet altijd makkelijk meekomen. En toch is het hebben van een fiets zeker geen vanzelfsprekendheid voor veel kinderen. Laat staan een gloednieuwe!”

 

Veilig de weg op

Via Stichting Leergeld zijn er 600 kinderen op de basisschool die een fiets hebben aangevraagd, omdat zij die dringend nodig hadden om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen. Vervolgens benaderde de stichting Van Kortenhof om deze kinderen te voorzien van tweedehands fietsen. “Dit was een onmogelijk opdracht en geen garantie voor veilige fietsen, gezien het grote aantal”, legt Nicole uit. “We hebben daarom de hulp in geroepen van de Nederlandse kinder-fietsfabrikant Alpina. Nu kunnen we alle 600 kinderen van een degelijke en veilige fiets voorzien!” 

 

Na weken van voorbereiden was het woensdag 13 juni om 18:00 uur eindelijk zover en mochten de eerste kinderen tijdens een feestelijke avond hun Alpina-fiets in ontvangst nemen. De nieuwe fietsen werden uitgereikt door de Maassluise wethouders Kuipers en Bronsveld, de Vlaardingse wethouder De Leede en de Schiedamse wethouder Bregman. De weken daarna volgden er nog acht avonden volgen waarin alle kids hun fiets konden ophalen bij Van Kortenhof, zodat iedereen vóór de zomervakantie begon, kon gaan genieten van zijn stoere jongensfiets of haar hippe meidenfiets!





12-05-2017

Erespeld der gemeente voor Miranda en Nicole van Kortenhof

Donderdagavond 11 mei 2017 hebben Miranda en Nicole van de burgemeester van Maassluis de Erespeld van de gemeente ontvangen voor hun inzet voor toeristisch Maassluis. 



"Deze gemeentelijke onderscheiding wordt uitgereikt aan personen die zich gedurende enige tijd of naar aanleiding van een bijzondere gebeurtenis verdienstelijk hebben gedragen ten opzichte van de gemeente" 
test C