Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending
  van kleding & onderdelen 

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-5911440
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

12-06-2018

550 kids een fiets!

En daar stond ie ineens in de kamer: een fiets! Kun jij het je nog herinneren? Voor een kind is een nieuwe fiets hét cadeau. Helaas zijn er veel kinderen die nooit een fiets voor hun verjaardag krijgen. Om 550 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen een nieuwe fiets te kunnen geven, hebben Stichting Leergeld, fietsenwinkel Van Kortenhof (vestigingen in Maassluis en Vlaardingen) en fietsfabrikant Alpina de handen ineen geslagen. Op woensdagavond 13 juni zullen de eerste kinderen een prachtige fiets in ontvangst nemen!

 

‘Elk kind doet mee’ is het motto van Stichting Leergeld. Zij bieden kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen de ondersteunende middelen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. “En dat is precies waar het bij dit project om draait”, legt Nicole van Kortenhof uit, samen met haar zus Miranda mede-initiators van het project en eigenaren van de Van Kortenhof-fietsenwinkels. “Zonder fiets kun je als kind in Nederland niet altijd makkelijk meekomen. En toch is het hebben van een fiets zeker geen vanzelfsprekendheid voor veel kinderen. Laat staan een gloednieuwe!”

 

Veilig de weg op

Via Stichting Leergeld zijn er 550 kinderen op de basisschool die een fiets hebben aangevraagd, omdat zij die dringend nodig hadden om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen. Vervolgens benaderde de stichting Van Kortenhof om deze kinderen te voorzien van tweedehands fietsen. “Dit was een onmogelijk opdracht en geen garantie voor veilige fietsen, gezien het grote aantal”, legt Nicole uit. “We hebben daarom de hulp in geroepen van de Nederlandse kinder-fietsfabrikant Alpina. Nu kunnen we alle 550 kinderen van een degelijke en veilige fiets voorzien!” 

 

Na weken van voorbereiden is het woensdag 13 juni om 18:00 uur eindelijk zover en mogen de eerste kinderen tijdens een feestelijke avond hun Alpina-fiets in ontvangst nemen. De nieuwe fietsen zullen worden uitgereikt door de Maassluise wethouders Kuipers en Bronsveld, de Vlaardingse wethouder De Leede en de Schiedamse wethouder Bregman. Komende weken zullen er nog acht avonden volgen waarin alle kids hun fiets mogen ophalen bij Van Kortenhof, zodat iedereen vóór de zomervakantie begint, kan gaan genieten van zijn stoere jongensfiets of haar hippe meidenfiets!


22-03-2018

10 t/m 13 mei E-bike spektakel bij Van Kortenhof Maassluis

Bent u op zoek naar een nieuwe e-bike? Blokkeer dan 10 t/m 13 mei  in uw agenda en kom naar de spectaculaire E-bike testdagen bij Van Kortenhof Maassluis.

Een Bosch aandrijving, Yamaha motor, ION technologie of Emotion? Een motor in het achterwiel, voorwiel of een middenmotor? Een vaste accu of uitneembaar? Ziet u ook door de bomen het bos af en toe niet meer bij uw zoektocht naar een elektrische fiets? 

Hemelvaartsdag 10 mei gaat het SPEKTACULAIRE E-BIKE WEEKEND helemaal van start.
Tijdens dit speciale E-bike weekend staan er constant meer dan 50 test-ebikes voor u klaar zodat u zelf kunt ervaren wat voor u de beste fiets is. 
Van alle topmerken, alle systemen, aandrijvingen, motoren etc. En natuurlijk heeeeeel veeeel aanbiedingen.

Tijdens dit weekend bij Van Kortenhof Maassluis fietst u zelfs al op een gloednieuwe e-bike  voor de spectaculaire prijs van slechts € 999,-!!

Graag tot ziens tijdens het E-bike Spektakel weekend bij Van Kortenhof Maassluis!  

22-02-2018

SCHAATSEN SLIJPEN, 12,50 PER PAAR!

De kou komt er aan. Hoewel er nog geen ijs ligt op de Vlaardingse Vaart en de Maassluise Vlieten zorgt alleen de gedachte dat het gaat vriezen al bij vele schaatsliefhebbers voor de schaatskriebels.
Bij Van Kortenhof staat alles klaar om alle schaatsfanaten weer van scherpe ijzers te voorzien. Want pirouetjes draaien of een flinke schaatstocht maken op botte schaatsen, dat kan natuurlijk niet. 
Schaatsen slijpen kost slechts 12,50 euro. U kunt uw schaatsen inleveren bij alle vestigingen van Van Kortenhof.12-05-2017

Erespeld der gemeente voor Miranda en Nicole van Kortenhof

Donderdagavond 11 mei 2017 hebben Miranda en Nicole van de burgemeester van Maassluis de Erespeld van de gemeente ontvangen voor hun inzet voor toeristisch Maassluis. "Deze gemeentelijke onderscheiding wordt uitgereikt aan personen die zich gedurende enige tijd of naar aanleiding van een bijzondere gebeurtenis verdienstelijk hebben gedragen ten opzichte van de gemeente" 
test C