Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending
  van kleding & onderdelen 

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-5911440
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

22-03-2018

30-31 maart en 2e Paasdag E-bike Event bij Van Kortenhof Maassluis

Bent u op zoek naar een nieuwe e-bike? Blokkeer dan 30 en 31 maart ťn Tweede Paasdag  in uw agenda en kom naar de spectaculaire E-bike testdagen bij Van Kortenhof Maassluis.

Een Bosch aandrijving, Yamaha motor, ION technologie of Emotion? Een motor in het achterwiel, voorwiel of een middenmotor? Een vaste accu of uitneembaar? Ziet u ook door de bomen het bos af en toe niet meer bij uw zoektocht naar een elektrische fiets? Kom dan vrijdag 30, zaterdag 31 of 2e Paasdag 2 april naar Van Kortenhof Maassluis!
Tijdens dit speciale E-bike weekend staan er constant meer dan 50 test-ebikes voor u klaar zodat u zelf kunt ervaren wat voor u de beste fiets is. 

2e Paasdag Speciale E-bike Informatiemiddag

Tweede Paasdag is Van Kortenhof Maassluis geopend vanaf 12:00 uur en hebben wij vele modellen staan om te testen en zelf te ervaren wat u nou prettig vindt. Uiteraard profiteert u ook van heel veel Paas-aanbiedingen!

Vindt u het ingewikkeld om de juiste keuze te maken? Geen probleem want Van Kortenhof organiseert op Tweede Paasdag 2 april (naast de reguliere Paasshow), speciaal voor diegene die hieraan willen deelnemen, een uitgebreide E-bike infomiddag. E-bike experts gaan u deze middag meer inzicht geven in de vele mogelijkheden van de elektrische fiets. Zij verzorgen een uitgebreide presentatie, waarin alle verschillen in e-bikes duidelijk worden uitgelegd. Daarnaast staan er vele modellen en systemen van alle topmerken klaar, zodat u die in alle rust kunt bekijken.
Na deze presentatie vertrekt u, onder begeleiding van e-bike experts, voor een uitgebreide testrit van circa 15 km op de e-bike met het systeem van uw voorkeur. De Van Kortenhof e-bike experts leggen u tijdens het fietsen uit waar u op moet letten. U kunt hen tijdens het fietsen alles vragen wat u wilt weten en wisselt u een aantal keer van type e-bike, zodat u alles goed kunt uittesten. Zo bent u aan het einde van de testrit helemaal geÔnformeerd en kunt u de juiste keuze maken!

Deelname is gratis en de info-middag start om 12:00 uur. U kunt zich HIER voor deze info-middag inschrijven. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden in een van onze winkels of telefonisch: 010-5911440.
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen voor de uitgebreide testrit, dus reageer snel!
 

Vrijdag 30, zaterdag 31 maart en 2e Paasdag 2 april

Vrijdag 30 maart gaat het SPEKTACULAIRE E-BIKE WEEKEND helemaal van start. Er staan tijdens dit weekend meer 50 verschillende test e-bikes voor u klaar. Van alle topmerken, alle systemen, aandrijvingen, motoren etc. En natuurlijk heeeeeel veeeel aanbiedingen. Tijdens dit weekend bij Van Kortenhof Maassluis fietst u zelfs al op een gloednieuwe e-bike  voor de spectaculaire prijs van slechts Ä 999,-!!

Graag tot ziens tijdens het E-bike Spektakel weekend bij Van Kortenhof Maassluis! 

 

22-02-2018

SCHAATSEN SLIJPEN, 12,50 PER PAAR!

De kou komt er aan. Hoewel er nog geen ijs ligt op de Vlaardingse Vaart en de Maassluise Vlieten zorgt alleen de gedachte dat het gaat vriezen al bij vele schaatsliefhebbers voor de schaatskriebels.
Bij Van Kortenhof staat alles klaar om alle schaatsfanaten weer van scherpe ijzers te voorzien. Want pirouetjes draaien of een flinke schaatstocht maken op botte schaatsen, dat kan natuurlijk niet. 
Schaatsen slijpen kost slechts 12,50 euro. U kunt uw schaatsen inleveren bij alle vestigingen van Van Kortenhof.12-05-2017

Erespeld der gemeente voor Miranda en Nicole van Kortenhof

Donderdagavond 11 mei 2017 hebben Miranda en Nicole van de burgemeester van Maassluis de Erespeld van de gemeente ontvangen voor hun inzet voor toeristisch Maassluis. "Deze gemeentelijke onderscheiding wordt uitgereikt aan personen die zich gedurende enige tijd of naar aanleiding van een bijzondere gebeurtenis verdienstelijk hebben gedragen ten opzichte van de gemeente" 
test C