Op pad met de Buddyrider!

Op pad met de Buddyrider!

Alle hondenbezitters opgelet!
De enige echte Buddyrider is vanaf nu ook verkrijgbaar bij Van Kortenhof. Neem je trouwste vriendje vanaf nu ook voorop mee op je fiets.

Dit hondenzitje is speciaal ontworpen voor kleine hondenrassen en is inmiddels een doorslaand succes. Dit honden stoeltje is veilig, handig, maar vooral erg leuk voor u én uw hondje. De Buddyrider is eenvoudig te bevestigen aan de zadelpen van uw fiets en geeft daardoor geen gewicht op uw stuur. Vanuit de stad naar het strand of het bos? Gewoon een ritje samen gezellig door de stad? Met de Buddyrider is het gezin compleet voor iedere fietstocht.

De Buddyrider is gemakkelijk te monteren en past op (vrijwel) elke fiets. Mocht het monteren u zelf niet lukken, dan helpen onze monteurs u hier uiteraard graag mee. 

BuddyriderBuddyrider-vooraanzichtBuddyrider-zijaanzicht

Bent u benieuwd of uw hondje er in past en of hij of zij het leuk vindt? Neem dan uw hondje mee naar onze vestiging in  Maassluis en probeer en test hetzelf. Wij hebben de Buddyrider namelijk testklaar staan, dus stap op en overtuig u zelf!

Bent u nu al overtuigd en wilt u de Buddyrider gelijk bestellen? Klik dan hier en voor u het weet genieten u en uw hond van de allerleukste fietstochten.

 


‹ Terug