Wij helpen u graag tijdens deze lockdown!

Wij helpen u graag tijdens deze lockdown!

Wilt u graag een nieuwe (elektrische) fiets tijdens deze lockdown? Dan komen we gewoon bij u aan huis!

Wilt u graag een nieuwe (elektrische) fiets tijdens deze lockdown? Dan komen we gewoon bij u aan huis!
Wij inventariseren telefonisch uw wensen, selecteren de mooiste modellen die daar het beste bij passen en nemen die mee naar u toe op het moment dat het u uitkomt.

Afstellen, adviseren en testfietsen doen we dus gewoon bij u voor de deur. Dit alles uiteraard volgens alle RIVM-regels.

Ons ‘test-je-nieuwe-fiets-bij-je-thuis-team’ is dagelijks on the road, dus wilt u ons én uw toekomstige fiets ook op bezoek? Bel dan 010-5911440 of klik hier, vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Heeft u een mooie fietstas of andere fietsonderdelen en/of -accessoires gezien? Bestel deze dan hier op onze website en wij zorgen dat u uw mooie nieuwe spullen zo snel mogelijk kunt ophalen in 1 van onze winkels of wij sturen het vandaag nog naar u toe! Click&Collect dus!

Onze werkplaatsen zijn tijdens deze lockdown gelukkig wel gewoon geopend, dus heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig, een lekke band of moet er iets anders gerepareerd worden? Onze monteurs staan voor u klaar, zodat heel Maassluis, Vlaardingen en omstreken mobiel kan blijven!

Gelijk een afspraak inplannen kan telefonisch (010-5911440) of klik hier om gemakkelijk en snel online een afspraak te maken in de vestiging van uw keuze.


‹ Terug