Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending
  van kleding & onderdelen 

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-5911440
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

VacaturesVan Kortenhof is een modern tweewielerbedrijf met 3 winkels in Maassluis, Vlaardingen Holy en Vlaardingen Oost. Wij verkopen een uitgebreid assortiment (elektrische) fietsen, onderdelen, accessoires en kleding. Wij bieden jou een baan met veel eigen verantwoordelijkheid, toekomst- en doorgroeimogelijkheden, leuke collega's, een goede werksfeer en een salaris wat past bij je capaciteiten!

 

FIETSMONTEUR

Wij hebben plaats in ons team voor een enthousiaste fietsmonteur.
Je werkt zelfstandig, hebt technische kennis van de verschillende type (elektrische)fietsen en hun onderdelen. Je bent mede verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de werkplaats. Je voert vakkundig reparaties en onderhoud uit aan fietsen, maakt nieuwe fietsen rijklaar. Je verleent service en adviseert je klanten. 
Daarnaast ben je het visitekaartje van de werkplaats. 

Wil jij een leuke baan vol toekomstmogelijkheden? Ben je technisch en gemotiveerd om aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur dan je sollicitatie en motivatie naar: maassluis@vankortenhof.nl**


PARTTIME VERKOPER IN MAASSLUIS EN VLAARDINGEN HOLY

Zoek je naast je school of studie een leuke bijbaan in de verkoop? Lijkt het je leuk om onze klanten van het juiste advies te voorzien, de presentatie van de winkel op en top te houden en  ben je op zaterdag en een aantal uur door de weeks beschikbaar en/of in de schoolvakanties? Stuur dan je sollicitatie en motivatie naar : Maassluis@vankortenhof.nl stuur een bericht via onze facebookpagina of kom langs! **BBL / VERKOPER IN MAASSLUIS EN VLAARDINGEN HOLY

Volg je de opleiding Detailhandel (BBL) en zoek je een leerplek voor 24 tot 32 uur per week?  Dan is dit jouw baan! Ben jij enthousiast en energiek en wil je graag in een dynamische omgeving werken? Daarnaast vind je het leuk om onze klanten van het juiste advies te voorzien bij hun aankoop, zorg je er voor dat de winkel er top uitziet en verwerk je de binnenkomende goederen.

Ben jij een aanpakker en wil je verkoop skills verder ontwikkelen?
Ben jij een teamplayer?
Ben je enthousiast en maak je makkelijk contact met klanten?
Ben je klantvriendelijk en servicegericht?
Volg je de BBL opleiding detailhandel op niveau 3 of 4,  heb je deze afgerond of heb je een soortgelijke studie gedaan? Dan vinden wij het leuk als je bij ons komt werken!

Stuur je sollicitatie en motivatie naar : Maassluis@vankortenhof.nl, stuur een bericht via onze facebookpagina of kom langs! 


**

LEERLING  FIETSMONTEUR (BBL)


Wij hebben plaats voor een enthousiaste BBL-leerling fietstechnicus niveau 2 of niveau 3.
Wil jij een leuke baan vol toekomstmogelijkheden? Ben je technisch en gemotiveerd om aan de slag te gaan en veel te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat 1 dag in de week naar school en volgt de opleiding Fietstechnicus aan het Albeda in Rotterdam of ROC Mondriaan in Den Haag.
De andere 4 dagen leer je het vak in de praktijk van ervaren fietsmonteurs.
Iets voor jou? Stuur dan je sollicitatie en motivatie naar: maassluis@vankortenhof.nl


**


OPEN SOLLICITATIE

Van Kortenhof is altijd op zoek naar topmensen in de techniek, de verkoop of IT. Denk jij dat iets voor onze organisatie kan betekenen? Stuur dan een open sollicitiatie, voorzien van een uitgebreide motivatie en CV naar maassluis@vankortenhof.nl en wie weet kom jij ons team versterken!


(van Kortenhof is een officieel leerbedrijf voor de techniek en detailhandel t/m niveau 4)