Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending vanaf 35,-
  kleding, accessoires & onderdelen

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-2490074
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

VERRASSENDE SERVICE


Persoonlijk advies buiten openingstijden!

Wilt u zich in alle rust laten informeren? Of heeft u geen
gelegenheid tijdens de reguliere openingstijden om onze vestigingen te bezoeken? Maak dan een afspraak voor onze speciale koopavond. Elke donderdagavond van 19:00 tot 21:00 kunt u bij Van Kortenhof Maassluis of Van Kortenhof Vlaardingen Holy op afspraak komen winkelen. Wij openen dan speciaal voor u! Uw persoonlijke adviseur staat op de afgesproken datum en tijd graag voor u klaar. Bel 010-2490074 of mail maassluis@vankortenhof.nl  voor een afspraak!

 


Een fiets kado? Wij pakken hem graag voor u in!
Een fiets kado geven is al een plezier op zich. Een fiets krijgen die ingepakt is als een kado is pas echt een feest! Heeft u een feest of een verjaardag?  Van Kortenhof pakt de fiets graag voor u in. Of het nu is voor een kinderverjaardag, een trouwdag of een jubileum. En wanneer u dat wenst brengt Van Kortenhof de fiets gewoon bij u thuis.
  

Test uw fiets op ons 'indoor fietspad'!
Hoe zit een Giant? Of zit voor u een Cortina toch lekkerder? Hoe rijdt nu een MTB? Of toch liever een crosshybride? Wat voel je als je fietst op een fiets met elektrische ondersteuning? Bij Van Kortenhof kunt u het allemaal ontdekken! Zowel in de vestigingen Maassluis als Vlaardingen zijn "indoor" fietspaden aangelegd. Zodat u altijd een proefrit kunt maken en zo volledig overtuigd bent van uw keuze. Wanneer u dat wenst, adviseren de verkoopmedewerkers van Van Kortenhof u graag over de verschillende mogelijkheden en modellen die voldoen aan uw eisen en wensen!

     
 

Van Kortenhof Servicewagen
Wilt u uw nieuwe fiets thuisbezorgd krijgen? Heeft u geen gelegenheid om uw fiets voor reparatie te komen brengen of op te halen? Maak gebruik van de bezorg en ophaal service van Van Kortenhof.
Informeer naar de gunstige tarieven!