Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending vanaf 35,-
  kleding, accessoires & onderdelen

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-2490074
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

DOORTRAPPEN

Wil je blijven doortrappen? Fiets gezellig mee!
 
Doortrappen Maassluis is voor alle 60+’ers die het leuk vinden om te fietsen en nieuwe fietsvrienden willen ontmoeten. Die met veel plezier willen blijven doorfietsen, maar dat ook graag zo veilig mogelijk doen. Herken je je in bovenstaande? Sluit je dan aan bij Doortrappen Maassluis!

Dit is een project vanuit het Ministerie van I&W, dat er op gericht is om 60+’ers op een veilige manier langer te laten fietsen. Doortrappen wordt voor de gemeente Maassluis gecoördineerd door 2 enthousiaste vrijwilligers, Jan Remmerswaal (69) en Plony van Kortenhof (61).

Jan was jaren een sportieve voetballer, maar kon door een blessure zijn geliefde sport niet meer uitoefenen. Hij is toen gaan fietsen en is nu een actieve enthousiaste fietser die alle mooie routes in de omgeving kent. Toen hij de oproep voor vrijwilligers in de krant zag staan was hij meteen enthousiast om aan de slag te gaan. Plony van Kortenhof speelde al langer met het idee om mensen bij elkaar te brengen op de fiets. Vanuit de gelijknamige fietsenwinkel sprak zij veel klanten die graag fietsen,  maar die door bijvoorbeeld het wegvallen van een partner er niet zo snel meer alleen op uittrekken. De oproep voor het project Doortrappen sloot daar dan ook prima op aan.

Woensdag 8 april starten we weer en fietsen de Dootrappers om de twee weken op woensdagmorgen van 09.30 tot 12.00 uur vanuit de fietsenwinkel van Van Kortenhof aan de Heldringstraat 101. Iedereen is welkom, deelname is gratis maar wel op eigen risico. Er is maar één regel, samen uit samen thuis.

We vertrekken vanuit de vestiging Van Kortenhof Maassluis aan de Heldringstraat 101 om 09:30 uur.
Indien gewenst kan je je hier gebruik maken van het toilet, je banden oppompen en natuurlijk kan je hier ook je spullen achterlaten, want we komen hier weer terug. De tochten duren circa 2 uur, afhankelijk van de groep en het weer. Indien je van verder komt en de fiets achterop de auto meeneemt: parkeren is gratis en kan gewoon voor de deur.

Laat ons weten dat je meefietst!
Heb je zin gekregen om mee te fietsen?? Ben je alleen of samen? Iedereen is van harte welkom. Meld je aan via het invulformulier of kom langs in de winkel! Ook al zijn we al een paar weken onderweg, aanhaken kan altijd! Meld je van te voren even aan (0105911440) of via het aanmeldformulier), dan weten we dat je erbij bent!