Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending vanaf 35,-
  kleding, accessoires & onderdelen

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-2490074
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

EUROVISION BIKETOUR

Niemand kan er meer om heen: het Eurovison Songfestival komt naar Rotterdam. In mei bezoeken vele mensen “onze” wereldstad en zullen ondervinden hoe fantastisch Rotterdam is.
Nog geen idee hoe je als Eurovison fan de stad moeten gaan ontdekken: Stop dan nu met zoeken, want wij hebben de ultieme Rotterdam belevenis: DE EUROVISON BIKETOUR : Een unieke samenwerking tussen topondernemers uit regio Rotterdam: FG Restaurant, FG Food Labs, Cafe Van Zanten en Van Kortenhof Fietsen.
Samen met een Nederlandssprekend en Engelssprekende gids, wordt Rotterdam ontdekt op een hippe e-bike. Vanzelfsprekend worden alle hotspots bezocht aan de hand van “Douze Points” van Rotterdam die je gezien moet hebben.
Vind je dit al leuk? Mooi, maar lees dan snel verder want het wordt nog fantastischer!!
Je fietst namelijk niet alleen door Rotterdam…… Je start de Eurovision Tour met een sensationeel ontbijt of een grandioze lunch bij de aller- allerbeste sterren chef-kok van onze stad: François Geurds.
Het ontbijt bij FG Restaurant of de lunch bij FG Food Labs zorgen ervoor dat je het allerbeste van Rotterdam al proeft, voordat je de stad überhaupt nog verder hebt ontdekt. Een ervaring die je niet snel zal vergeten!

Zin om ’s avonds op de fiets op Eurovision avontuur te gaan? Ook dat kan uiteraard. Boek dan de Eurovision Night&Snack Tour. Eerst tour je op je e-bike door de stad, samen met de gids, om vervolgens midden in de stad te eindigen bij Cafe Van Zanten aan de Meent, waar de gin-tonics en de echte Rotterdamse Bitterballen voor je klaarstaan.
Trommel je vrienden op, neem je collega’s mee, plan je familie-uitje of vertel het aan al je songfestival vrienden dat de Eurovision Breakfast, Lunch of Night&Snack BikeTour vanaf nú geboekt kan worden via:  www.eurovisionbiketour.com. Exclusief en alleen te boeken tijdens de twee Eurovision-weken van 5 t/m 17 mei 2020. 
Maar.... wacht niet te lang, want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen per tour!

]