BAKFIETS TESTDAGEN IN VLAARDINGEN HOLY EN MAASSLUIS
17 t/m 19 MAART 2023

BAKFIETS TESTDAGEN IN VLAARDINGEN HOLY EN MAASSLUIS

BAKFIETS TESTDAGEN VAN VRIJDAG 17 T/M ZONDAG 19 MAART BIJ VAN KORTENHOF.

Alle bakfietsen staan testklaar zodat je zelf kan proberen wat voor jou de ideaalste bakfiets is. Fiets je lekkerder op een driewieler of zijn 2 wielen voor jou juist fijner? Neem je kinderen en/of je hond mee en kom met elkaar testen wat voor jullie de beste fiets is!

Benieuwd naar onze collectie? Klik dan alvast hier! 

Van Kortenhof Maassluis
Heldringstraat 101
3144CE Maassluis
010-5911440

Van Kortenhof Vlaardingen Holy
Louise de Colignylaan 1
3136NL Vlaardingen
010-2490074

Vrijdag geopend van 8.45 - 17:30 uur
Zaterdag geopend van 8.45 - 17.00 uur
Zondag alleen geopend in Maassluis van 13.00 - 17.00 uur

Heb je nog nooit op een elektrische bakfiets gereden dat weet je nog niet dat je hem mist. Totdat hij onderdeel wordt van je dagelijks leven. Dan wil je deze fiets nooit meer kwijt. Maak je geen zorgen meer over je drukke schema, over kids die van hot naar her gebracht willen worden of de boodschappen die je nog moet doen. De snelheid en wendbaarheid van deze fiets zijn de perfecte match voor je hectische lifestyle. Met de verschillende bijpassende accessoires kun je de fiets upgraden naar de wensen van je gezin. Laat de auto thuis, parkeer voor de deur van de supermarkt  en zoef moeiteloos door de stad of geniet van een uitstapje naar het bos of naar het strand! 
Nieuwsgierig geworden hoe zo’n elektrische bakfiets rijdt?

Kom dan dit weekend langs bij Van Kortenhof Maassluis of Vlaardingen Holy om de uitgebreide collectie bakfietsen te bewonderen en te testen. Van Kortenhof Maassluis is ook zondag open van 13.00 tot 17.00 uur. Je rijdt al een elektrische bakfiets vanaf 2399,- en heel veel modellen zijn direct leverbaar. Maar… weet waar je aan begint, want je kids vinden het fantastisch en één ritje en je bent verkocht!

BAKFIETS TESTDAGEN IN VLAARDINGEN HOLY EN MAASSLUIS