Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending vanaf 35,-
  kleding, accessoires & onderdelen

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-2490074
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

E-BIKE HUNT

Jaag mee op het speciale Fietspad-bord en maak kans een Cortina ebike twv 1599,-!


Dinsdag 19 februari bestaat van Kortenhof Vlaardingen al weer 15 jaar! En dit speciale jubileum moet natuurlijk gevierd worden. Naast dat in de hele regio de feest-flyer wordt verspreid met spectaculaire aanbiedingen, hebben Miranda en Nicole iets speciaals bedacht, waar iedereen aan kan deelnemen: de Van Kortenhof #ebikehunt, waarbij je kans maakt op een gloednieuwe Cortina e-bike twv 1599,-!

Zaterdag 23 februari vanaf 08.45 uur kan heel de regio op jacht naar het unieke e-bike-fietspad-bord!


In Vlaardingen, Maasssluis en Schiedam wordt dan op 3, nog strikt geheime locaties, het vertrouwde fietspad-bord vervangen door het speciaal ontworpen “e-bike transportfiets-editie”, zoals op de afbeelding.
Vanaf dinsdag 19 februari kan het gepuzzel beginnen, want elke dag worden er hints onthult, aanwijzingen, puzzels en cryptische omschrijvingen gegeven die jouw hunt zaterdag makkelijker moeten maken.

De 3 slimste en beste hunters die zaterdag 23 februari het originele unieke fietspad-bord hebben gevonden,  en als eerste hebben ingeleverd in de vestigingen Vlaardingen Holy of  Maassluis krijgen als beloning een stoere Cortina Bike-Bag twv 59.99….. Maar onder deze 3 top-ebike-hunters wordt ook de absolute hoofdprijs verloot: een Cortina E-U4 e-bike twv 1599,-!

De hints krijg je via de socials van Van Kortenhof en via deze pagina. Daarnaast zijn de hints ook exclusief te zien via vlaardingen24.nl, maassluis24.nl en schiedam24.nl. Dus: verzamel ze allemaal, ontrafel de oplossingen, vind de juiste locatie van het e-bike-fietspad-bord en join zaterdag 23 februari de #ebikehunt en wie weet rijd jij binnenkort op een spiksplinternieuwe ebike!!

     

DINSDAG 19-2-2019
HINT 1: PUZZEL, ONTRAFEL, ZOEK, VIND EN WIN!!!!


                                           
 
De Van Kortenhof E-bike hunt zorgt voor veel commotie in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Landje oproer willen we het nog niet noemen, maar dat er veel over wordt gepraat in deze steden is wel duidelijk gezien de hashtag ebikehunt die veelvuldig gebruikt wordt. Ook komen wij bijzondere berichten tegen. Zoals de boer die niet van fietsen houdt, de keizer die graag afremt, de hofnar slaat vaak af naar links en de koning huwde ook, naast de koningin, zijn fiets.
Een vreemd verhaal zou je zeggen. Dat klopt. Maar ja. Het is niet voor niets de Van Kortenhof ebike hunt! Vind jij zaterdag 23 februari het bord? Of is iemand anders je voor??

 

MORGEN HINT 2………..
#ebikehunt
 

Woensdag 20-2-2019.
Hint 2: 3 x puzzelen voor 3 borden in 3 steden

                                          

Succes met puzellen. Morgen hint 3!
#ebikehunt
 


Donderdag 21-2-2019
Hint 3: 3 zoekgebieden


                      
 

Bij hint 3 maken we het je al (f)ietsje makkelijker..... 3 borden, 3 steden, 3 zoekgebieden.....
Succes! #ebikehunt
Morgen hint 4! 

Vrijdag 22-2-2019
Hint 4: Foto hints!

Vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur vind je in de winkels in Maassluis en Vlaardingen Holy nog 3 foto-hints die genomen zijn vlak bij de plek waar de borden vanaf morgen te vinden zijn. Dus wil jij een voorsprong op je mede-hunters, spring dan op je fiets en kom langs! Maar we gaan het je natuurlijk niet al te makkelijk maken....... De foto's hangen er tot vrijdagmiddag 17.30!
Succes #ebikehunt

 

 

Zaterdag 23-2-2019

Hint 5 : 10 enveloppen per stad met extra info
 

Alle hunters opgelet: zaterdagmorgen om 08.45 kan de jacht beginnen. Heb je het bord gevonden in Vlaardingen of Schiedam?  Kom hem dan zo snel mogelijk brengen in onze winkel in Vlaardingen Holy. Ben je de tophunter in Maassluis, lever je bord dan in, in de winkel in Maassluis. Ben jij de stadwinnaar? Dan ontvang jij in ieder geval een super vette Cortina bike bag twv 54,95 en ding je mee naar die te gekke hoofdprijs: een Cortina Ebike tvw 1599,-. Heb je toch nog een beetje hulp nodig? Om 09.00 uur liggen er in de winkel in Maassluis 10 enveloppen klaar met extra (en dus exclusieve) hunt info voor je jacht in Maassluis. In Vlaardingen Holy vind je ook 10 enveloppen voor de jacht in Vlaardingen en 10 voor de jacht in Schiedam. (max 1 envelop per persoon) Dus wie het eerst komt...….
Hou ons morgen op de hoogte van je hunt via de Van Kortenhof socials met #ebikehunt Succes!


 

 

Zaterdag 23-2-2019
Hunt Vlaardingen closed om 08.45 uur

Tophunter Peter de Vries heeft, zonder extra aanwijzingen, het bord gevonden! Top gedaan Peter!
 

Zaterdag 23-2-2019
Hunt Maassluis closed om 08.50 uur

Tophunter mevrouw Simone Hendriks heeft, zonder extra hints, het bord in Maassluis gevonden!!! Ze heeft tot 3.30 vannacht gepuzzeld en is vanochtend vroep op pad gegaan. Top gedaan

 


 


Zaterdag 23-2-2019
Hunt Schiedam closed om 09.45 uur

Hunt closed!!! Ook Schiedam is gevonden!! Door Celine Lindhoudt!! Super gefeliciteerd en nu duimen op dinsdag als we de hoofdprijs verloten! Alle hunters super bedankt voor jullie speurwerk, reacties en plezier! Wij hebben in ieder geval enorm veel lol gehad aan alle voorbereidingen!!***********************
Actievoorwaarden Van Kortenhof E-BIKE HUNT

Actievoorwaarden en spelregels
1. De E-BIKE HUNT actie wordt uitgeschreven door Van Kortenhof Vlaardingen B.V. Op deze hunt zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
2. Deelname is gratis en zonder verplichting tot aankoop van producten of diensten. Door deelname aan de hunt accepteert de deelnemer deze algemene voorwaarden. Van Kortenhof mag een deelnemer zonder vermelding van redenen op elk moment diskwalificeren, weigeren of besluiten prijzen niet uit te keren, als een deelnemer één van deze algemene voorwaarden overtreedt, de actie probeert te manipuleren of op een andere onwettelijke manier de actie probeert te beïnvloeden.
3. Deelnemers zijn verplicht tot het geven van juiste, actuele en complete informatie bij de deelname.
4. De looptijd van deze actie is van dinsdag 19 februari 2019 t/m zaterdag 23 februari 2019.
5. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 12 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Deelnemers onder de 18 jaar moeten toestemming hebben van hun ouders.
6. Voor de hunt heeft Van Kortenhof vooraf de steden Maassluis, Vlaardingen en Schiedam geselecteerd voor de hunt.
7. Deelname aan E-BIKE HUNT blijft te allen tijde open voor iedereen tot sluiting van de hunt op zaterdag 23 februari 2019 17.00 uur.
8. De personen die voor sluiting van de hunt een fietsbord hebben geclaimd en deze hebben ingeleverd in de vestiging Maassluis of Vlaardingen Holy hebben de Cortina bikebag gewonnen.
9. Claimen van het fietsbord kan uitsluitend door het bord in te leveren in de vestiging van Van Kortenhof in Maassluis of Vlaardingen Holy. In de betreffende stad zal de hunt dan gesloten worden. Communicatie over de sluiting vindt plaats op de Facebook-, Instagram en Twitterpagina en actiepagina op de website. 
10. Iedere persoon die voor zaterdag 23 februari 17.00 uur het fietsbord heeft geclaimd is een stadswinnaar en wint een Cortina Backpack (t.w.v. € 59,95) . Uit alle winnaars wordt vervolgens op disndag 26 februari de hoofdprijswinnaar gekozen die een Cortina e-bike wint.
11. Van Kortenhof kan de hunt en actievoorwaarden gedurende de actielooptijd naar eigen inzicht en zonder aankondiging, wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
12. Fietsborden die na sluiting van de hunt worden geclaimd ddingen niet meer mee.
13. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
14. Winnaars krijgen 7 dagen de tijd om te reageren op het bericht van de winst om de prijzen te reserveren. Is er na 7 dagen geen reactie, dan heeft Van Kortenhof het recht om een nieuwe winnaar aan te wijzen of de prijs te laten vervallen. Van Kortenhof is niet verantwoordelijk voor het niet ontvangen of te laat lezen van e-mails, voicemailberichten of WhatsApp-berichten. Door het accepteren van de prijzen, gaan de winnaars ermee akkoord dat hun persoonsnamen  worden gebruikt voor promotionele doeleinden zonder enige compensatie. De prijzen worden persoonlijk overhandigd door het Van Kortenhof-team bij een van de vestigingen van Van Kortenhof. Dit moment wordt in beeld en tekst vastgelegd voor publicatie op de marketingkanalen van Van Kortenhof.
15. Het prijzenpakket bestaat uit een Cortina Memphis Backpack Large voor alle stadswinnaars. Deze wordt bij inlevering van bord direct uitgereikt.
16. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
17. Medewerkers van de Van Kortenhof groep, het reclamebureau en familie daarvan zijn uitgesloten van deelname.
18. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Van Kortenhof.
19. Van Kortenhof is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, ontstaan door deelname aan de E-BIKE HUNT. Hieronder valt ook schade door verlies, vermissing of diefstal van persoonlijke goederen, schade door ongevallen, immateriële schade en schade ontstaan door het uitvoeren van de opdrachten.
20. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.