Ruilen/Retouren en Garantie

 

Ruilen/retouren van kleding, onderdelen en accessoires

Natuurlijk kunt u goederen ruilen of retour zenden. Indien u een bestelling wilt ruilen of retrourzenden dan stuurt u een email naar webshop@vankortenhof.nl. U ontvangt dan een retourformulier wat u kunt invullen en dient bij te voegen bij de retourzending.

Wanneer u een artikel retour stuurt wordt het aankoopbedrag binnen 8 werkdagen na ontvangst van uw retourzending op uw bankrekening teruggestort. Het artikel moet daarvoor wel ongeschonden en in de originele verpakking bij ons ontvangen zijn.

Hoe kan ik een bestelling retour sturen?

Voor uw gemak biedt Van Kortenhof twee verschillende manieren om uw bestelling retour te sturen.
Ruilen/retourneren in onze winkels
U kunt uw bestelling (voorzien van een retourformulier) natuurlijk gewoon in één van onze filialen ruilen of terug brengen. Via de website kunt u gemakkelijk het adres van uw dichtstbijzijnde Van Kortenhof vestiging achterhalen. In de winkel helpen onze medewerkers u graag verder.

Retour sturen
Het kan zijn dat u niet in de buurt van één van onze winkels woont. In dat geval kunt u het artikel naar ons terug sturen. De juiste gegevens hiervoor vindt u op uw retourformulier. De kosten voor het retourzenden van de goederen via de post zijn voor rekening van de klant.

Eventuele terugbetalingen zullen pas worden uitgevoerd nadat de retourzending door Van Kortenhof in ontvangst is genomen. 
 

Garantie

Op alle leveringen gelden de fabrieksgaranties van de leveranciers.