Bakfiets testen? Kom langs!

Bakfiets testen? Kom langs!

Altijd al willen weten hoe een Urban Arrow fietst of hoe wendbaar je bent met een stevige bakfiets van Vogue? En wil je zelf het verschil proberen tussen een 2- en een 3wieler? Kom dan langs in onze vestiging Maassluis of Vlaardingen Holy waar alle bakfietsen klaar staan voor jouw proefrit!

Heb je nog nooit op een elektrische bakfiets gereden dat weet je nog niet dat je hem mist. Totdat hij onderdeel wordt van je dagelijks leven. Dan wil je deze fiets nooit meer kwijt. Maak je geen zorgen meer over je drukke schema, over kids die van hot naar her gebracht willen worden of de boodschappen die je nog moet doen. De snelheid en wendbaarheid van deze fiets zijn de perfecte match voor je hectische lifestyle. Met de verschillende bijpassende accessoires kun je de fiets upgraden naar de wensen van je gezin. Laat de auto thuis, parkeer voor de deur van de supermarkt  en zoef moeiteloos door de stad of geniet van een uitstapje naar het bos of naar het strand!

Nieuwsgierig geworden hoe zo’n elektrische bakfiets rijdt? Kom dan langs bij Van Kortenhof Maassluis of Vlaardingen Holy om de uitgebreide collectie bakfietsen te bewonderen en te testen. Van Kortenhof Maassluis is ook elke zondag open van 13.00 tot 17.00 uur. Je rijdt al een elektrische bakfiets vanaf 2199,- en heel veel modellen zijn direct leverbaar. Maar… weet waar je aan begint, want je kids vinden het fantastisch en één ritje en je bent verkocht!

Klik hier en ontdek onze elektrische bakfiets collectie! 


‹ Terug