Van Kortenhof bestaat 60 jaar!

Van Kortenhof bestaat 60 jaar!

“Onee, weer geen jongen!” Een veelgehoorde zin die pa en ma van Kortenhof hoorde toen Nicole als tweede dochter werd geboren. We moeten er nu hartelijk om lachen.

Want opa en oma hadden 60 jaar geleden vast ook nooit gedacht dat hun kleindochters nu aan het roer zouden staan van het familiebedrijf. Al van kleins af aan waren we in de zaak te vinden. In het wipstoeltje in de etalage, slapen in het campingbedje op kantoor. Later winkeltje spelen met ma en schommelen in de takels in de werkplaats bij pa. Van kleins af aan liep de zaak als een rode draad door ons leven. Ondernemen, dat is ons met de paplepel ingegeven. Grote en kleine beslissingen werden aan de keukentafel besproken en iedereen mocht er wat van vinden. Dat resulteerde vaak in verhitte discussies, maar altijd met een ondernemende uitkomst. Verbouwingen van de winkel, nieuwe merken, nieuwe filialen openen of onrendabele locaties sluiten. Maar nooit was er druk dat we de zaak moesten overnemen. Hoewel we stiekem natuurlijk wel wisten dat pa en ma het hartstikke leuk zouden vinden. 17 jaar geleden zijn we dan ook vol enthousiasme in het familiebedrijf gestapt. En nog elke dag met net zo veel plezier als toen.
Waar opa en oma 60 jaar geleden begonnen met een kleine winkel in Winkelcentrum Palet is het nu uitgegroeid tot moderne fietsenspeciaalzaken, die klanten vanuit de hele regio weten te vinden. Opa en oma leven niet meer en pa en ma genieten na 50 jaar hard werken van hun welverdiende pensioen. Totdat er weer grote beslissingen moeten worden genomen. Dan gaat de hele familie weer om de keukentafel. En ook al heeft pa officieel niets meer te vertellen, we luisteren nog graag naar hem. Want meestal heeft hij het nog altijd bij het rechte eind.
Of we trots zijn? Je staat er nooit zo bij stil, Maar op zo'n dag als vandaag mag dat wel even. Want eigenlijk is het supergaaf wat we doen. Samen met een topteam doen we elke dag het leukste werk van de wereld. Klanten blij maken met een duurzaam product dat meehelpt de wereld een beetje mooier te maken. En dat al 60 jaar.
Alle geplande festiviteiten en events vanwege het 60-jarig bestaan staan even in de koelkast. Maar zodra het weer kan gaan we leuke feestjes vieren met onze klanten, want 60 jaar is tenslotte niet iets om stilletjes voorbij te laten gaan in deze tijd!


‹ Terug