Specialized Turbo Test Weekend

Specialized Turbo Test Weekend

Bewonder, test en (pre)order tijdens het Specialized Turbo Testweekend op 26, 27 en 28 november uw nieuwste Specialized Turbo e-bike ontvang een volledig verzorgde Michelin-sterrenlunch voor 2 personen bij sterrenchef Francois Geurts.

Een gevoel van trots overheerste bij het hele team van Van Kortenhof, toen wij hoorde dat de directie van  Specialized USA, ons had uitgekozen om een van hun exclusieve Turbo dealers in Nederland te worden. Want dit high-end fietsmerk maakt elektrische fietsen zoals u ze nog niet eerder gezien of ervaren heeft.

Specialized heeft met hun Turbo collectie bewezen dat innovatie, uitstraling, rijcomfort en design fantastisch gecombineerd kunnen worden. Van een SuperLight editie van slechts 14,9 kg inclusief accu en met een bereik van maar liefst 193km of van een krachtpatser waarmee woon-werkverkeer de favoriete rit van de dag wordt tot de allernieuwste stads e-bike waarmee alle fietstochten een groot avontuur worden. Specialized heeft het allemaal.

Bent u benieuwd geworden naar deze fantastische Specialized Turbo collectie? Dan bent u van harte welkom bij Van Kortenhof Maassluis tijdens het Turbo Test Weekend op 26, 27 en 28 november. Tijdens dit weekend kunt de volledige nieuwste Turbo collectie bewonderen en testen. En….. besluit u tijdens dit weekend zo’n prachtige Specialized Turbo te (pre)orderen, dan ontvangt u een Michelin-sterren lunch voor 2 personen bij FG Foodlabs van sterrenchef Francois Geurds kado, voor een onvergetelijke beleving.

Genoeg redenen dus om 26, 27 of 28 november een bezoekje te brengen aan Van Kortenhof Maassluis aan de Heldringstraat 101. 

Wilt u zeker zijn van een testrit, graag alvast een afspraak met onze Specialized-experts inplannen of meer informatie? Klik dan hier. 

 


‹ Terug