Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending vanaf 35,-
  kleding, accessoires & onderdelen

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-2490074
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

OVER ONS

         <

Al meer dan 55 jaar is combineert Van Kortenhof vakmanschap met modern fietsplezier. Naast een uitgebreid assortiment (elektrische)fietsen, fietsverhuur, fietskleding, fietsonderdelen en -accessoires heeft Van Kortenhof een bedrijfsfilosofie waar de klant nog steeds koning is. Vertrouwde 'ouderwetse' service staan bij Van Kortenhof hoog in het vaandel.

In de moderne winkels treft u een compleet assortiment van alle (top)merken. Of u nu een nieuwe fiets, een nieuwe binnenband, hippe regenkleding zoekt of uw fiets brengt voor een reparatie, alle medewerkers staan graag voor u klaar! 
 

Hoe het begon in 1961...

Begin 1960 gingen opa en oma Van Kortenhof op zoek naar een mooie locatie voor hun droom: een eigen fietsenspeciaalzaak. Uiteindelijk was het oog van Opa en Oma van Kortenhof gevallen op een nieuwbouwproject in Maassluis: winkelcentrum Palet. In mei 1961 werd hun droom werkelijkheid en openden zij een moderne fietsenspeciaalzaak, en daarbij het eerste solex-servicestation in de regio.

 

Na enkele jaren kwam zoon Gerard in het bedrijf, die in 1974 zijn eigen vestiging opende in de Reigerstraat in Maassluis. De jaren die volgde hebben Gerard en Plony het bedrijf met passie verder uitgebouwd en kwam er uitbreiding in de Reigerstraat en uiteindelijk in 2000 de verhuizing naar de Heldringstraat 101.

                                   


Meer dan 55 jaar later
Nu, 55 jaar later, staan de dochters Miranda en Nicole (de derde generatie Van Kortenhof) aan het roer en werken zij samen met pa en ma én een team van enthousiaste medewerkers.  De Van Kortenhof Groep heeft inmiddels 3 vestigingen: in Maassluis, Vlaardingen Holy en Vlaardingen Oost.


Daarnaast winkelt u bij Van Kortenhof ook 24/7 online in onze webshop.
Al uw bestellingen via de webshop worden binnen Nederland of kunt u afhalen in één van de vestigingen van Van Kortenhof.