B2B zakelijke oplossingen

Van Kortenhof is niet alleen gericht op consumenten, ook business-to-business is een specialiteit van de Van Kortenhof Groep. Wilt u bijvoorbeeld zakelijk een aantal fietsen aanschaffen, of wilt u een fietsplan starten voor uw medewerkers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Van Kortenhof is leverancier van de topmerken van Nederland en u vindt bij ons dan ook een diversiteit aan fietsen. Van gemakkelijke E-bike, tot snelle racefiets of van handige vouwfiets tot beresterke terreinfiets: Van Kortenhof heeft het allemaal.

Speciaal voor in kassen of bedrijfsterreinen

Zoekt u degelijke fietsen voor in de kassen of op het bedrijfsterrein of toch liever lichte fietsen waarmee snel cliënten bezocht kunnen worden?  Wij zoeken graag met u mee naar de juiste fietsoplossing voor uw bedrijf. Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijke touch aan uw fietsenpark te geven. Denk bijvoorbeeld aan uw logo op het frame, of fietsen in uw bedrijfskleur. Bijna alles is mogelijk en uiteraard denken wij graag met u mee. 

Fietslease
Ook voor het leasen van fietsen bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij werken samen met Hellorider, Lease-a-bike en Leasefiets!

Fietsenplan op maat

Uiteraard is het ook mogelijk om een speciaal op maat gemaakt bedrijfsfietsenplan aan uw medewerkers aan te bieden. Wij komen bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en werken daarna uw ideeën uit in een proffesioneel fietsplan voor uw gehele organisatie. Of het nu gaat om 5 of 1000 medewerkers, niets is ons te gek en wij doen u graag een passend aanbod, geheel gericht op uw onderneming!

Vele grote organisaties, zorginstellingen, bedrijven en overheidsinstanties gingen u voor, waardoor Van Kortenhof een jarenlange ervaring heeft opgebouwd zodat u zeker bent van vakkundig en professioneel advies op maat!

We komen graag bij u langs

Heeft u interesse in een speciaal op maat gemaakt fietsplan voor uw bedrijf of zoekt u diverse fietsen voor op uw bedrijfsterrein? Aarzel dan niet en neem contact op met Miranda of Nicole van Kortenhof via telefoonnummer 010-5911440 of mail naar fietsplannen@vankortenhof.nl. Wij denken graag met u mee.