Reparaties en onderhoud aan uw fiets

De monteurs van Van Kortenhof werken volgens de BOVAG tarievenlijst en hanteren €61,95 arbeidsloon per uur. Daarnaast kunt u uw fiets verwennen met een  *- **- of ***-sterren onderhoudsbeurt. Direct een afspraak maken? Klik hier of bel : 010-5911440.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor onze onderhoudsbeurten.

1546690252_onderhoudsbeurt ebike

1546690376_onderhoudsbeurt stads

1546690474_onderhoudsbeurt sport

Snelservice

Als extra service heeft Van Kortenhof de 'reparatiesnelservice'. Dit houdt in dat de monteurs kleine reparaties aan uw fiets, zoals bijvoorbeeld een lekke band, direct voor u repararen. U drinkt een kopje koffie of doet uw boodchappen en binnen enkele minuten kunt u weer op pad! Maak een afspraak voor onze snelservice via onze website of bel 010-5911440 en wij plannen de afspraak gelijk voor u in.

Leenfiets

Bij ingrijpendere reparaties kunt u  gebruik maken van een leenfiets. (op basis van beschikbaarheid)

Ophaal- en bezorgservice

Is het voor u lastig om uw fiets voor onderhoud of reparatie te komen brengen? Maak dan gebruik van de ophaal- en/of bezorgservice van Van Kortenhof. Onze servicewagen haalt uw fiets graag bij u op. En wanneer u dit wenst wordt de fiets ook weer bij u thuis gebracht! De meerprijs voor het ophalen van uw fiets bedraagt €15,-per rit, maar heeft u een Kortenhof-fiets, dan krijg u 50% korting en wordt uw fiets voor slechts €7,50 bij u opgehaald of weer thuisgebracht. * 

bus groot

Direct een afspraak maken

Wilt u direct online een afspraak maken voor een servicebeurt, onderhoud of reparatie? Klik hier!


*informeer naar de voorwaarden en de regioindeling. Ritprijs is afhankelijk van de woonplaats.