Fietssleutel verloren? Geen probleem!!

 

Bij aanschaf van een nieuwe fiets of fietsslot worden altijd twee fietssleutels meegeleverd. Bij verlies van één sleutel is het raadzaam om meteen een extra sleutel bij te bestellen.Hieronder een aantal praktische tips waar u rekening mee dient te houden:
 

Tip 1: noteer na aanschaf altijd uw sleutelnummer! U kunt dan ook bij verlies van beide sleutels altijd een nieuwe fietssleutel bestellen. Het is namelijk niet mogelijk om een originele fietssleutel te bestellen zonder sleutelnummer!
 

Tip 2: U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, het stalen ronde fiche bevestigd aan de sleutel, op uw aankoopnota of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.
 

Tip 3: Wanneer uw fiets verzekerd is tegen diefstal bent u verplicht om het bijmaken van een originele reservesleutel door te geven aan uw verzekeringsmaatschappij. Indien u een fietsverzekering heeft afgesloten via Van Kortenhof,  dan kunt u contact met ons opnemen, zodat wij deze wijziging voor u kunnen verwerken bij de verzekeringmaatschappij.
Bij diefstal van uw fiets dient u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen

Klik hier om gelijk een originele sleutel bij bestellen!